top of page

Så er U-kuldet planlagt / Now the U-litter is planned.

Her er hanhunden / here is the male:

Cashew vom Forster Hexenkessel's pedigree!

Cashew er en dejlig, social og udadvendt hund. Han har høje drifter men samtidig stor sammarbejdsvilje, så han er nem at træne. Han arbejder stærkt og målrettet, og lader sig ikke påvirke af lyde eller miljøer. Han er social og venlig overfor andre hunde og alle mennesker. Indenfor er han rolig og afslappet, og elsker familiehygge.

Cashew vil påføre hvalpene en social og samarbejdsvillig mentalitet med super arbejdsglæde. I kombination med Juizy forventes harmoniske hvalpe, der både fungere fantastisk på konkurencebanen og i hjemmet.

Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page